​Mandag 8:30 - 18:00   Tirs- og onsdag 8:00 - 16:00   Torsdag 9:00-17.00   Fredag 8:00 - 14:00

Tandprotese - delproteser og helproteser​

​Skal du have lavet en tandprotese? Hos Tandlæge Annelise Bom laver vi tandproteser i samarbejde med vores tandtekniker. En tandprotese er et billigt alternativt til tandimplantater. 

Vi har over 30 års erfaring med at hjælpe patienter i bl.a. Hellerup, Østerbro, Gentofte og omegn.

En moderne tandprotese har naturtro farver

En tandprotese kan være enten en delprotese eller en helprotese. Proteser er en erstatning for mistede tænder, såfremt det ikke er muligt at indsætte et tandimplantat, fordi der ikke er nok økonomi, eller fordi der ikke er nok kæbeben tilbage.

Delproteser kan erstatte en enkelt tand, men de kan også erstatte tænderne, hvis der er få tænder tilbage i munden. De naturlige tænder gør protesen mere stabil.

En moderne protese fremstilles i naturtro farver og former, og tandlægen kan altid lave tænder, som ligner dine egne, hvis du ønsker det.

Vores medarbejdere er rutinerede og erfarne, og vi lægger alle sammen vægt på den personlige service. Dermed tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov. Samtidig lægger vi vægt på at udføre en omsorgsfuld, smertefri og grundig tandbehandling.

Hvad koster en tandprotese?

Vores priser for en tandprotese afhænger af mange faktorer. Det kan også være, at vi skal fjerne nogle tænder. Der kan være forskellige muligheder for tilskud, som vi vil orientere dig om ved konsultationen.

Kontakt os for at få en tid til en konsultation

Det er en god idé at starte med en konsultation, hvor vi ser på dine tænder og din kæbe, og hvor vi drøfter de forskellige muligheder. Herefter vil vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede tandprotese.

Du kan ringe til os på telefon 39 62 62 35 for at aftale en konsultation, men du kan også skrive til os på e-mail klinik@mydentist.dk.

​​

Åbningstider​

​Mandag

​8:30 - 18:00

​Tirs-onsdag

​8:00 - 16:00

Torsdag

​8:30 - 18:00

Fredag

​8:00 - 14:00

Kontaktinfo​

Vi er på facebook