​Mandag 8:30 - 18:00   Tirs- og onsdag 8:00 - 16:00   Torsdag 9:00-17.00   Fredag 8:00 - 14:00

Tandblegning fjerner misfarvning rygning og drikkevarer

​Kunne du tænke dig en professionel tandblegning? Hos Tandlæge Annelise Bomtilbyder vi tandblegning med plastskinner, som du skal bære en time om dagen. 

Blegning af tænder fjerner misfarvninger fra blandt andet kaffe, te, rødvin og cigaretter. Vores patienter kommer fra bl.a. Hellerup, Gentofte, Østerbro og mange andre steder.

Afblegning af tænder udføres hjemme hos dig selv

Tandblegning er en god løsning, hvis dine tænder er blevet misfarvede af f.eks. drikkevarer eller rygning. Afblegning af tænder hjælper ikke, hvis det er selve tanden, som er misfarvet, eller hvis emaljen er slidt eller ligefrem ætset væk. I så fald kan facader være en løsning. Det er heller ingen god ide at blege tænder for tit.

Afblegningen sker ved, at vi tager aftryk af dine tænder og fremstiller nogle tynde plastskinner, hvori du selv lægger lidt blegemiddel i derhjemme. Du skal gå med skinnen en time om dagen i cirka en uge. Vi starter og slutter med en farveprøve.

Du bliver behandlet af vores rutinerede og erfarne medarbejdere. De lægger vægt på personlig service. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Samtidig lægger vi vægt på, at behandlingen bliver omsorgsfuld, smertefri og grundig. Sådan har det været i over 30 år.

Hvad koster en tandblegning?

Vores priser for tandblegning afhænger af nogle forskellige faktorer, men generelt er der tale om en relativ billig form for kosmetisk tandpleje. Dog er der ikke mulighed for tilskud til denne del af behandlingen.

Kontakt os for at bestille tid til afblegning af tænder

Du er altid velkommen til at få mere at vide om afblegning af tænder, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for tandblegning. 

Du kan kontakte os enten på telefon 39 62 62 35 eller på e-mail klinik@mydentist.dk.

​​

Åbningstider​

​Mandag

​8:30 - 18:00

​Tirs-onsdag

​8:00 - 16:00

Torsdag

​8:30 - 18:00

Fredag

​8:00 - 14:00

Kontaktinfo​

Vi er på facebook