​Mandag 8:30 - 18:00   Tirs- og onsdag 8:00 - 16:00   Torsdag 9:00-17.00   Fredag 8:00 - 14:00

Kosmetisk tandpleje for dig med ønsket om et flot smil

Overvejer du muligheden for kosmetisk tandpleje? ​Hos Tandlæge Annelise Bom har vi stor ekspertise med kosmetisk tandpleje. 

Det kan være alle former for kosmetisk tandbehandling såsom en tandkrone, facader eller helt nye tænder - altså det, som folk kan se, når du taler, griner og smiler. 

Vores patienter er bl.a. fra Hellerup, Gentofte og Østerbro samt mange andre steder.

Få de smukke tænder tilbage med kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje går ud på, at vi laver dine tænder i den farve og facon, som du ønsker. Enten bygger vi op i plast, eller vi laver facader eller kroner i keramik, hvis tanden har store plastfyldninger.

Måske har du en knækket tand eller en flækket tand, som du gerne vil have erstattet med en krone - eller et implantat, hvis tanden ikke er egnet til en krone. Der kan også være flere kroner eller flere implantater, der samles med en bro.​

Blegning kan også være en løsning, hvis tænderne er misfarvede, men i visse tilfælde er det nødvendigt med facader. Det kan gøres med plast eller keramik. Ofte vil det være nødvendigt at slibe tanden til. Den form for kosmetisk tandpleje er effektiv, hvis man har sunde tænder, som blot er mindre kønne.

Vi har rutinerede og erfarne medarbejdere, der lægger vægt på den personlige service. Vi har over 30 års erfaring, og vi tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker og behov, ligesom vi lægger vægt på, at behandlingen er omsorgsfuld, smertefri og grundig.

Kontakt os for at høre mere eller for at bestille tid

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlinger eller for at bestille tid til en konsultation, så vi kan drøfte mulighederne for kosmetisk tandpleje.

 Du kan kontakte os på telefon 39 62 62 35 eller på e-mail klinik@mydentist.dk.​

Åbningstider​

​Mandag

​8:30 - 18:00

​Tirs-onsdag

​8:00 - 16:00

Torsdag

​8:30 - 18:00

Fredag

​8:00 - 14:00

Kontaktinfo​

Vi er på facebook