​Mandag 8:30 - 18:00   Tirs- og onsdag 8:00 - 16:00   Torsdag 9:00-17.00   Fredag 8:00 - 14:00

​Rodbehandling udføres omsorgsfuldt og smertefrit

​Har du behov for en rodbehandling? Hos Tandlæge Annelise Bom tilbyder vi enhver form for rodbehandling. Vi lægger altid vægt på at udføre omsorgsfulde, smertefrie og grundige tandbehandlinger af patienternes tænder. Vores patienter kommer bl.a. fra Hellerup, Østerbro, Gentofte og mange andre steder.

Rutineret tandlæge udfører din rodbehandling

Man er nødt til at rodbehandle en tand, hvis der er et stort hul, som går helt ind i tandnerven. Det kan også være nødvendigt, hvis du skal have påsat en tandkrone.

Tanden har et stort hulrum indeni, hvor der er nerve og blodkar. Dette fjernes og renses ud. Herefter bliver tanden fyldt op i rodkanalerne med noget gummimateriale. Du bliver naturligvis bedøvet, så det er ikke noget, som du mærker til.

Alle medarbejdere er rutinerede og erfarne, og vi lægger alle sammen stor vægt på at give en personlig service. Det betyder med andre ord, at vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Hvad koster rodbehandling?

Vores priser for en rodbehandling afhænger af tandens placering og antallet af rødder. Du kan læse mere om vores priser her. Disse priser er eksklusive den afsluttende tandbehandling med fyldning eller krone.

Kontakt os for at aftale tid til en behandling

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har tandpine, eller hvis du mener, at der er noget galt. 

Vi starter med at kigge på dine tænder, hvorpå vi drøfter mulighederne og laver et uforpligtende tilbud på den nødvendige rodbehandling.

Du kan ringe på telefon 39 62 62 35 for at aftale et tidspunkt, eller skrive en e-mail til klinik@mydentist.dk.

​​

Åbningstider​

​Mandag

​8:30 - 18:00

​Tirs-onsdag

​8:00 - 16:00

Torsdag

​8:30 - 18:00

Fredag

​8:00 - 14:00

Kontaktinfo​

Vi er på facebook